Újdonság!

Sokat fogyaszt a kocsid? Nagyon füstöl? Esetleg ellustult és nem húz már dinamikusan!? Egy belső mély motortisztítás segíthet ezeken a tüneteken! Lehetséges, hogy eltömödőtt a részecskeszűrőd is!?

Van megoldás ezekre! Keresd szervizünket, ahol az egyedi TerraCLEAN technológiával szabadítjuk meg az autódat a lerakodott koromtól és egyéb szennyeződésektől!

A gépjármű tiszta működéséhez

A TerraClean egy olyan szolgáltatás, amely autószervizek és mobilszolgáltatók hálózatán keresztül elérhető Európa és most már Magyarország egész területén. A TerraClean szolgáltatás során a gépjárműve motorjához csatlakozva, rendkívül finomított alifás üzemanyagot használó, erre a célra szabadalmaztatott, egyedülálló berendezések eltávolítják a motorban lerakódott karbont, kátrányt, lakkokat és egyéb szennyeződéseket. Ezáltal megnövelik a gépjármű hatékonyságát, csökkentik az üzemanyag-fogyasztást, a károsanyag-kibocsátást, valamint meghosszabbítják a különböző alkatrészek élettartamát, ezzel csökkentve a tulajdonos kiadásait.

Kiknek ajánljuk?

Személygépkocsik

Megelőző karbantartás | Fogyasztás csökkentés | Károsanyag kibocsátás csökkentés

Haszongépjárművek

Számottevő fogyasztás optimalizálás | Megelőző karbantartás | Teljesítmény visszanyerés

Egyéb motorok

Teljesítmény visszanyerés | Fogyasztás csökkentés és optimalizálás | Megelőző karbantartás

Mi is a TerraClean?

A TerraClean a gépjárművek számára létrehozott tisztító szolgáltatás, mely során erre a célra szabadalmaztatott TerraClean tisztító berendezést az autója motorjához csatlakozva, rendkívül finomított alifás üzemanyagot, mint tisztító anyagot használva, eltávolítjuk a motorban keletkezett karbon-és egyéb szennyeződéseket, lakkokat.

Ezáltal megnöveljük a gépjármű hatékonyságát, csökkentjük az üzemanyag-fogyasztást, a károsanyag-kibocsátást, tiszta üzemelést biztosítunk. Ezzel meghosszabbítjuk az érintett alkatrészek élettartamát, így csökkentve az üzemeltetési költségeket.

Mit csinálunk pontosan?

Kollégáink olyan autójavításban jártas szakemberek, akik megvizsgálják a gépjárművet, felderítik a hibát és a TerraClean tisztítási technológia adta lehetőséggel élve, újból friss erőt kölcsönöznek a gépjárműveknek.

Szakembereink összekapcsolják gépjárműve motorját a TerraClean tisztító géppel (benzin vagy dízel). A tisztító berendezés átveszi a gépjármű üzemanyag ellátását, és speciálisan finomított alifás üzemanyagot használva a berendezés a TerraClean szabadalmaztatott technológiájával, eltávolítja a karbon lerakódásokat a motorból és az égés utáni térből egyaránt.

Rendelkezünk további tisztító berendezésekkel, amelyekkel nem csak a megelőzést, hanem konkrét probléma megoldást is tudnak nyújtani. Ezek a hibák olyan mértékű lerakódások, amelyek a gépjármű üzemelését már akadályozzák és ezért problémaként jelentkeznek és jelentősebb, konkrét beavatkozást igényelnek.

Az intenzív TerraClean tisztító eljárások a szívócsövek lerakódásait tisztítják és átalakítják a DPF-ben (részecskeszűrő) és az EGR rendszerben felgyülemlett lerakódásokat, amelyek széndioxid és víz formájában távoznak a kipufogócső végén.

Mennyibe kerül?

A motor mélytisztító szolgáltatás ára :
2000 cm3-is motorokig 39 990 Ft
2000 cm3 feletti motorok esetén 49 990 Ft

Az EGR rendszer tisztítás ára 59 990 Ft

A DPF tisztítás ára 69 990 Ft

Az indukciós tisztítás (pl. TSI benzin motorokhoz) 44 990 Ft

Nagyobb gépjárműveknél, haszongépjárműveknél, teherautóknál, mezőgazdasági gépeknél, autóbuszok és az építőipari gépek estében többe kerülhet a szolgáltatás a munka nehézsége és a motor mérete miatt.

A motor mélytisztító szolgáltatás ára 119 990 Ft

Az EGR rendszer tisztítás ára 129 990 Ft

A DPF tisztítás ára 139 990 Ft

Bármilyen gépjárművön elvégezhető a folyamat?

IGEN.

Szinte minden gépjárművön elvégezhető és hatásos. Legyen szó kamionokról, mezőgazdasági gépekről, építőipari gépekről, kisteherautóról, autóról, buszról, motorkerékpárról és hajómotorokról!

Mindegyik esetében sikerrel és érzékelhető eredménnyel elvégezhető. Néhány kivétel van (pl. Wankel motorok). A bejelentkezés alkalmával szakemberünk tájékoztatja Önt a lehetőségekről.

A TerraClean jobb, mint a beöntéses tisztítás?

IGEN!

A TerraClean példátlan a motortisztítási területén. Egyedülálló, nemzetközileg szabadalmaztatott új technológiát alkalmaz.

A TerraClean megtisztítja a befecskendezéstől kezdődően az égési folyamatokban résztvevő alkatrészeken keresztül, az utólagos égési folyamatokban résztvevő részeket is. Továbbá a dízel részecskeszűrők (DPF) és az EGR egység, valamint a benzines befecskendező rendszerek tisztítására is van mód.

A beöntős termékeket az üzemanyaghoz öntik, ezért relatív alacsony a koncentrációval dolgoznak, így általában nagyon jók a befecskendező alkatrészek számára, de az utólagos égésben résztvevő alkatrészekre nincs hatásuk!